(Til forsiden)

Derfor skal du vælge mig

Citater fra kunder: 

 

Kunderne
Mine kunder er både offentlige og private virksomheder samt organisationer, og for dem giver det fleksibilitet at kunne trække på en samarbejdspartner efter behov.

Budskabet når ud
Med mig ved roret får du budskabet ud. 
Jeg ved hvad der skal til for at sikre, at budskabet eller nyheden bliver præsenteret på en overskuelig måde. 

Hvordan løses opgaven?
Skal der produceres
pjecer, foldere, portrætter, reportager, internettekster, testimonials, PR, hvervekampagner eller  fagbøger? Vi lægger strategien for kommunikationen, før beslutningen om medieformer og metoder træffes. 

Målgrupper
Allerede tidligt i min karriere på ugebladet Hjemmet (journalistpraktikant) opdagede jeg, at jeg var ganske ferm til at arbejde med specifikke målgrupper. Den evne har jeg senere udviklet blandt andet i mit arbejde med unge som målgruppe via Komiteen for Sundhedsstyrelsen, De Danske Dagblade, diverse regioner  og via mine fagbøger om unge.

Kampagner
En af mine spidskompetencer er kampagner, hvor jeg de senere år
har haft stor succes med opgaver for Rådet for Sikker Trafik, regionerne samt Vejdirektoratet. Jeg har også en del års erfaring i at løse opgaver inden for PR og kommunikation. Se kampagner

Erfaringen  
Startede og udviklede DSB Bussers blad (Buster) til medarbejderne. Var som redaktør faglig ansvarlig for indholdet gennem seks år, og har derfor erhvervet mig god erfaring med det tætte samarbejde til både ledelse, fotografer og grafikere.

Samarbejdet
Samarbejde er et nøgleord for mig, og jeg er altid interesseret i at indgå i tæt samarbejde med mine kunder og kilder. Du er altid velkommen til at kontakte mig for yderlige oplysninger.  mail