(Bogforlaget HER&NU)

"Bogen vil på mange måder kunne inspirere såvel unge, som voksne, der arbejder med unge. Der er udsagn fra de unge, som alle kan lære af, og der er gode råd og forslag fra fagfolk til de unge, om hvordan de kan komme videre i deres liv. Det er en bog, alle kan blive klog af at læse."
Per Rye, Tandhjulet
"En anderledes bog om unges erhvervsvalg... det er interessant læsning, også for voksne... Jørn Martin Steenhold runder bogen af - og det er bestemt et relevant valg. Senest har forskeren været i medierne som modvægt til den massive kritik af ungdommens egoisme og dårligdom."
Ungdom & Fritid

"Bogen er ikke den klassiske "Hvad kan jeg blive?", men indeholder interviews om alt fra arbejdsliv til familieliv, med både unge, der endnu drømmer, og med voksne, der er i færd med at leve drømmene ud på godt og ondt."
Socialrådgiveren

"En god og veldrejet interviewbog... velegnet til 15-17 årige hvadenten de er afklaret i forhold til valgmuligheder efter 9.-10. kl. eller ej. Et letlæst og fint supplement til de unges fremtidssnak med kammerater, lærere, forældre og skolevejledere. Gode grå-hvid-sorte fotos af unge, og forsiden har appeal... fremtidsforskeren J.M. Steenhold slutter med en fantastisk karakteristik af ungdomsgenerationen."
Helle Andersen, lektørudtalelse, Dansk Biblioteks Center

"Mange fornuftige tanker og gode råd, set fra en vejlederstol... bogens indhold er et miks af kloge overvejelser, sjove tanker, muntre udsagn og meget stof til eftertanke og udfordring, både for de unge og for de mange voksne, der arbejder med unge i deres hverdag. Bogen vil være meget anvendelig i både undervisningen og i forberedelsen til den unges tackling af verden efter folkeskolen. Den vil sætte gang i tanker, følelser og meninger og kommentarer, og det kan anbefales.
Keld Andersen, Folkeskolen

"I en tid, hvor tonen ofte er ønsket om mere målrettethed, er det helt befriende, når syv voksne med ekspertise inden for uddannelses- og erhvervsvalg giver konkrete råd, og samtidig opfordrer unge til at gøre plads for de vilde ideer, håb og drømme... bogens egentlige force er samtaler med elever på 9. og 10. klassetrin og med gymnasieelever... bogen er oplagt som led i uddannelses- og erhvervsvejledningen."
Torben Elsig-Pedersen, Efterskolen